5 Redenen waarom een branding shoot essentieel is voor jou als persoon en voor jouw business.


Eén van de barrieres waar veel (beginnende) ondernemers tegenaan lopen is de zichtbaarheid. Toch één van de essentiele zaken om je bedrijf tot een succes te maken. Want wees nou eerlijk, wie vindt het echt leuk om op de foto te komen?


Doordat je je bewust bent van de noodzaak van deze foto's, vind je het alleen maar lastiger. In je hoofd maak je het ook nog eens groter. Je zegt dingen tegen jezelf als: Hoe kom ik op de foto's over zoals ik echt ben? De onzekerheid kickt in. Al snel denk je: ik kan dit niet, ik ben dit niet en ik sta toch nooit ontspannen op foto's, dus waarom zou het nu wel lukken?

Nog meer stemmetjes in je hoofd roepen: Wat zullen mijn familie en vrienden er wel niet van vinden? Voel je al wat er gebeurt? Al die stemmetjes in je hoofd vertellen je om het nog maar even uit te stellen en eerst maar te kiezen voor die paar selfies die je tijdens de vakantie, toen je wel ontspannen was, gemaakt hebt.


Wat gebeurt er met je wanneer ik je vertel dat ook jij ontspannen, mooi en representatief op de foto kan komen? Wat gebeurt er met je wanneer ik je vertel dat ook jij plezier kan hebben tijdens een fotoshoot en dat je door mijn manier van werken je helemaal ontspannen voelt en hierdoor wel jouw echte lach kan laten zien? Die glinstering in je ogen, maar ook die persoon met zelfvertrouwen. Dat zelfvertrouwen dat je uit wilt stralen naar jouw potentiële klanten. 


De 5 redenen waarom een brandingshoot essentieel is


Reden 1. Een brandingshoot toont wie jij bent als ondernemer en geeft een gezicht aan je merk. Door foto's van jou en je bedrijf te delen, kun je een diepere connectie maken met je doelgroep en ze laten zien wat jouw bedrijf te bieden heeft.


Reden 2. Het helpt om je merk te onderscheiden van anderen in jouw veld. Door een sterk en authentiek merk te creëren, kun je je onderscheiden van andere bedrijven. Jouw uitstraling is uniek in de markt.


Reden 3. Een brandingshoot kan je zelfvertrouwen en geloof in je bedrijf versterken. Het proces van een brandingshoot kan je helpen om je innerlijke kracht te vinden en dat vertrouwen te laten zien in je marketing en communicatie.


Reden 4. Het geeft je een consistente en professionele uitstraling op alle platformen. Door een brandingshoot te gebruiken op social media, op je website en in je marketing materiaal, kun je een consistente uitstraling creëren die je doelgroep herkent en waardeert.


Reden 5. Een brandingshoot is een investering in je bedrijf en kan je helpen om je business naar een hoger niveau te tillen. Door professionele foto's te gebruiken in je marketing, kun je je merk sterk maken, je doelgroep bereiken en je business laten groeien.

ben jij klaar om te stralen?


Als ondernemer wil jij jouw missie en visie van je bedrijf aan de wereld laten zien. Het is noodzakelijk te laten zien waar jij voor staat, wat je te bieden hebt, maar ook wie jij bent.


Dus, ben jij klaar om je merk te laten stralen met een brandingshoot? Neem contact met me op en laten we samen een shoot plannen die perfect bij jou en je bedrijf past! Ik ben er om je te helpen met het delen van jouw verhaal en de innerlijke schoonheid van jou en je bedrijf te laten zien.

Jeroen Langeveld,

MrLangeveldPhoto

De Vriendelijke Fotograaf