fbpx

Download hier jouw gratis preset

Wil je graag een mooie Instagram feed, maar lukt het je maar niet om je foto’s die magic touch te geven? Of heb je überhaupt geen idee hoe je je foto’s op een mooie, professionele manier kunt bewerken?

Ik liep daar ook tegen aan. Verschillende stijlen. Totaal geen eenheid. Maar ik heb daar iets op bedacht. Ik heb een presets systeem ontwikkeld en nu hebben al mijn foto’s dezelfde stijl.
Het heeft echt wel even geduurd. Een jaar geleden had ik allemaal verschillende stijlen en hier ook verschillende presets op ontwikkeld. Nog steeds geen eenheid.
Maar nu gebruik ik bij het ontwikkelen 1 presets en heb ik eindelijk een mooie eenheid op mijn social media.

Natuurlijk gun ik jou dat ook. En ik ga je nu niet uitleggen hoe je die preset moet ontwikkelen. Of dat je een duur abonnement van Adobe Lightroom moet gaan nemen.
Nee, ik maak het je nog veel makkelijker!

Gratis!

Ik geef namelijk mijn preset weg. Mijn systeem dat ik heb ontwikkeld om eenheid te krijgen op mijn social media.

Als je mij vandaag de dag tegen komt dan zie je een man die volop geniet van het leven.
Naast het fotograferen, heb ik nog één andere grote liefde en dat is mijn vrouw Ivette, waarmee ik inmiddels al 16 jaar zeer gelukkig getrouwd ben.

Samen reizen we regelmatig naar Bali, waar wij een eigen kindertehuis hebben, genaamd; Garuda House Bali, waar wij vrijwillig 15 meisjes onderhouden, onderdak en onderwijs bieden.
Al deze meisjes hebben een prachtig verhaal te vertellen. Elk jaar reizen we naar Bali en leg ik het verhaal van deze meisjes vast.
Met mijn camera laat ik deze meisjes stralen, zodat ze gezien mogen worden en een stem krijgen in deze wereld.

Wat ik het allerleukste vind, is om unieke verhalen vast te leggen en anderen te laten stralen zoals ze dit nog nooit
hebben gedaan.

MrLangeveldPhoto

Open chat
Powered by