fbpx
Selecteer een pagina

Over mij

Nice to meet you!

Ik kan me goed voorstellen dat je benieuwd bent wie het gezicht achter de lens van MrLangeveldPhoto is 
Mijn naam is Jeroen Langeveld, ook wel MrLangeveldPhoto en wat ik het allerleukste vind, is om jouw unieke verhaal vast te leggen en jou te laten stralen op een manier zoals je nog nooit gedaan hebt.

Deze wens ontstond al toen ik een jaar of 19 was. Ik ging voor het eerst naar New York en kocht voor deze reis mijn allereerste spiegelreflexcamera. Dat ging toen nog met fotorolletjes.
Inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring met mijn camera en maak ik de mooiste plaatjes, waar veel mensen van dromen.

Als er één ding écht belangrijk is als fotograaf om de beste kwaliteit te kunnen leveren, dan is het wel focus en daarom zorg ik uiterst goed voor mezelf, zodat ik dagelijks de beste kwaliteit kan blijven leveren. Elke ochtend start ik met yoga, waarna mijn dag vol energie begint en luister ik maar al te graag naar inspirerende verhalen die ik kan vastleggen op beeld, zodat je er een waardevolle herinnering aan overhoudt.

Wanneer ik met je werk, heb ik één duidelijk doel en dat is om jou de dag van je leven te geven en een herinnering mee te geven, waar je nog jaren met een glimlach op terugkijkt.
Om tijdens onze fotoshoot echte magie te laten ontstaan en de mooiste plaatjes te schieten, is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt.

Ik realiseer me als geen ander dat het spannend kan zijn om jezelf echt te laten zien en daarom heb ik mij in de afgelopen 25 jaar naast het fotograferen, óók gespecialiseerd in het creëren van een veilige omgeving.

Nu, na al die jaren ervaring en al die duizenden foto’s, kan ik met trots zeggen dat deze unieke combinatie van sfeer en beeld, dé oplossing is voor jouw droomshoot, waarna je een geweldig portfolio aan prachtige foto’s overhoudt, welke je voor al jouw gewenste doeleinden kan gebruiken (denk aan: website, social media, drukwerk).

 

Naast het fotograferen, heb ik nog één andere grote liefde en dat is mijn vrouw Ivette, waarmee ik inmiddels al 16 jaar zeer gelukkig getrouwd ben.
Samen reizen we regelmatig naar Bali, waar wij een eigen kindertehuis hebben, genaamd; Garuda House Bali, waar wij vrijwillig 15 meisjes onderhouden, onderdak en onderwijs bieden.
Al deze meisjes hebben een prachtig verhaal te vertellen. Elk jaar reizen we naar Bali en leg ik het verhaal van deze meisjes vast. Met mijn camera laat ik deze meisjes stralen, zodat ze gezien mogen worden en een stem krijgen in deze wereld.

Welk verhaal mag ik voor jou vastleggen? Ik kijk er naar uit om samen een prachtig resultaat neer te zetten!

 

 

Open chat