fbpx

Wees jezelf en ontspan

 

Hey ambitieuze ondernemer

Gun jezelf een business shoot!

Jij bent een ambitieuze ondernemer en je wilt jouw bedrijf een professionele uitstraling geven.

Je wilt je missie uitdragen en dat wil je doen door middel van mooie foto’s van jezelf en van je bedrijf. Je wilt dat het gevoel dat jij voor je bedrijf hebt van de foto’s afspat. jij wilt jezelf echt herkennen in de foto’s, jezelf zijn is zo belangrijk en jij wilt dit terugzien in je foto’s. Je bent niet meer blij met de huidige foto’s die je hebt, je staat er niet leuk op of bent ze gewoon zat. Of erger nog; je vindt jezelf niet mooi genoeg om op de foto te
staan met als gevolg dat je jezelf niet laat zien. Dat is zo jammer, want

jij bent wel mooi!

Je wilt groeien met je bedrijf, maar je wilt ook groeien in je persoonlijke leven. Je werkt aan je mindset, doet aan yoga en/of meditatie. Je zorgt goed voor je lichaam door gezond te eten en te sporten. Kijk eens vijf jaar terug en zie hoe ver je al bent gekomen. Als je erugkijkt was je toen een heel ander persoon, wat ben je al gegroeid en wat heb je al veel gedaan.

Jij hebt hele grote dromen. Geloof, nee weet dat je deze dromen gaat waarmaken. Om grote dromen uit te laten komen moet je stappen zetten, vaak oncomfortabele stappen.

Of dat nu grote financiële investeringen zijn of dat je ver uit je comfortzone moet stappen door foto’s van jezelf te laten maken. Beide zijn natuurlijk doodeng, maar wel noodzakelijk als je verder wilt komen dan waar je nu staat.

 

Ik wist echt niet hoe en waar ik kijken moest. Eigenlijk een beetje onzeker.
Jeroen geeft je tips. Weet precies te vertellen wat je moet doen en waar je op moet letten. Hij is creatief en let op details.
Een echte aanrader om samen te werken en top resultaat.
Je merkt dat hij professioneel is. niet te vergelijken met hobby fotografen waar ik eerder mee samen gewerkt heb.
Dank je wel Jeroen.

Maartje

Follow your Dreams

Jeroen is een professionele geduldige fotograaf die je vanaf het begin op je gemak weet te stellen. Hij neemt veel tijd voor het maken van foto’s en geeft aanwijzingen voor een mooie natuurlijke houding. Hij vindt het leuk om te experimenteren waardoor je ook creatieve foto’s kunt verwachten. Kortom, ik zou hem iedereen die mooie zakelijke foto’s nodig heeft absoluut aanraden als fotograaf!
Dankjewel Jeroen en Ivette voor de leuke dag en prachtige foto’s!

Nathalie

Happy Communications

Vandaag een erg leuke fotoshoot gehad met Jeroen.
Ik was best zenuwachtig doordat ik altijd degene ben achter de camera i.p.v ervoor.
We hebben eerst een kopje thee gedronken en gekletst over wat we precies gingen doen.
Tijdens de fotoshoot hebben we veel lol gehad. Ben erg blij met mijn mooie foto’s!

Claudia

Fotografe

GARUDA HOUSE BALI

In 2013 hebben wij Stichting Garuda House Bali opgericht.
Stichting Garuda House Bali heeft als doel de ontwikkeling en educatie van jonge meisjes in Indonesië mogelijk te maken.

Elk jaar gaan wij naar Bali en bezoeken wij het Garuda House. De meisjes die in het huis wonen kennen wij goed. Maar ook de meisjes die hun opleiding hebben afgerond, inmiddels werken en een eigen gezin hebben, zien we nog elk jaar. Deze vrouwen hebben dankzij het Garuda House een goede baan en een mooie toekomst.

Ik vind het belangrijk als fotograaf om het verhaal van deze meisjes te vertellen. Deze meisjes hebben een stem. Ze willen graag naar school en willen graag werken aan een goede toekomst.

Als fotograaf ben je een klein onderdeel voor iemand
die een verhaal heeft te vertellen.

Voor de meisjes van het Garuda House is het duidelijk. Zij willen laten zien dat zij er toe doen en recht hebben op educatie.

Open chat