fbpx
Selecteer een pagina

Stel je eens voor: een zaal vol vrouwen met allemaal hetzelfde doel. Ze zijn allen gelijkgestemd en willen zichzelf ontwikkelen. Ze willen zichzelf verbeteren. Zijn misschien niet blij of tevreden over hoe hun leven nu verloopt en willen stappen zetten om dit leven te verbeteren. Misschien zijn de eerste stappen al wel gezet, maar er is altijd verbetering mogelijk. Mindset, daar begint het mee. Laat de meeste dingen los die je van jongs af aan ingeprent kreeg. Leer hoe jij je eigen mooie leven zelf kunt creëren. Leer wat je moet doen en wat je moet overwinnen om jouw ideale doel te bereiken.
Zo maar wat onderwerpen waar al deze vrouwen in de zaal mee bezig zijn.

En wat krijg je als je allemaal vreemde vrouwen die elkaar nog niet kennen bij elkaar zet?
Verbinding.

Iedereen praat met elkaar, iedereen is benieuwd en oprecht geïnteresseerd in de ander. Er vinden zelfs mini coaching sessies plaats, er word gelachen en gehuild.
Ik had als bijna enige man de eer om hierbij aanwezig te zijn, als fotograaf, maar natuurlijk ook omdat mijn vrouw Ivette en ik het Women For Women Powerevent georganiseerd hebben. Het doel was vrouwen te helpen aan een betere toekomst net zoals wij de meisjes van het Garuda House op Bali ook helpen aan een betere toekomst.
Wat was dit een geweldig mooie middag.

Zoals jullie misschien weten zijn Ivette en ik zelf ook behoorlijk bezig een andere mindset te creëren.
Het luisteren naar podcasts is een hele makkelijke manier om inspiratie op te doen om beetje bij beetje je mindset in de goede richting te kantelen.

En tijdens mijn zoektocht naar inspirerende podcasts kwam ik een paar maanden geleden die van Kim Munnecom tegen. Ik heb haar podcasts de afgelopen tijd gebinched en ik schijn één van de weinige mannen te zijn die luistert, maar wat een inspiratie heb ik hier al uitgehaald. En als je mij een paar maanden geleden verteld had dat zij op ons event zou spreken had ik je zeker niet geloofd.
Wat een mooi mens! Net als de andere sprekers deze middag trouwens. Artjanna Harkhoe van Artjanna stories was onze eerste “yes!” Het was tijdens een VIP dag die Ivette met Artjanna had dat het idee van een event ontstond. Toen Ivette Artjanna vroeg te spreken was het een directe yes. Net zo als Michela Puliti en Maartje van de Wetering. In no time was ons programma compleet. Later nog aangevuld met Nova van DwiBhumi die een openings- en afsluit dans verzorgde. Natuurlijk, Balinese dans, what else? En als echte afsluiter een hele mooie krachtige meditatie door Jaap Hulsmann, hij was dus die andere man 😉 .

Het meest trots ben ik natuurlijk op Ivette die op heel emotionele wijze haar en dus ook een beetje mijn verhaal vertelde. Nog nooit had ze dit voor zo’n grote groep verteld en menig traan vloeide, ook in de zaal. Heel dapper en heel mooi. Want ondanks de verschillende tegenslagen hebben wij zo veel moois teruggekregen. Wij mogen ons mom and dad noemen van inmiddels al zoveel meisjes op Bali. Dankzij onze stichting hebben al zoveel meisjes in Indonesië wel een goede toekomst. Bij alles wat wij doen denken wij altijd: what’s in it for Garuda House? Je kan je niet voorstellen hoe dankbaar wij zijn dat wij dit mogen doen.

Wij zijn nog aan het bijkomen van alle reacties, alle gesprekken en mooie woorden zijn we nog een heel mooi plekje aan het geven. Wat een mooie ervaring was dit. Wat weer een leermomenten en ja, hoewel ik een introvert ben ga ik steeds beter in groepen. Iets met uit je comfortzone gaan en deze steeds een beetje oprekken. Praten met onbekende mensen was voor mij altijd echt een probleem, maar nu doe ik het gewoon. En ik was aan het eind van de dag niet helemaal leeg, maar juist vol energie.

Ik ben zo dankbaar voor alle mensen die meegeholpen hebben en voor alle mensen die aanwezig waren op ons eerste event en wij weten inmiddels dat dit niet de laatste was.

Open chat