fbpx
Mijn naam is Jeroen Langeveld en met MrLangeveldPhoto wil ik jou als fotograaf graag helpen het fotograferen een beetje makkelijker te maken.

Mijn grootste passie is fotograferen. Mijn eerste spiegelreflexcamera kocht ik in 1994. Een analoog en als ik dan op reis ging, gingen er ongeveer een 30 fotorolletjes mee. En als een rolletje vol was, dan moest deze goed opgeborgen worden in de backpack.

Tegenwoordig doe ik alles digitaal en heb ik het bewerken in Adobe Lightroom mij helemaal eigen gemaakt. Ik mag graag fotograferen, maar het bewerken vind ik nog veel leuker. Het plaatje zoals ik het echt gezien heb, zit nog helemaal in mijn hoofd en dat breng ik terug in de foto in Lightroom.

En ik ben er voor om het jou makkelijker te maken.

Laat het bewerken van je fotoreportage aan mij over en bespaar kostbare tijd achter je beeldscherm. Vanaf nu hoef je niet meer urenlang je foto’s te bewerken.

Ga doen wat je leuk vindt. Geniet van je familie en vrienden of laat je vaker boeken voor een reportage. En creëer meer omzet. It’s up to you!

Samen met partner Ivette zijn we altijd met z’n tweetjes op stap en bezig met onze projecten.

Druk? Acht wat is druk. Eigenlijk valt het allemaal wel mee. We doen alleen maar dingen die we leuk vinden. En tussendoor kijken we ook nog heel veel Netflix 😉

We vinden het ontzettend leuk om met meerdere projecten tegelijk bezig te zijn. Als we in de auto zitten, zijn we altijd aan het praten wat we nog kunnen doen voor onze projecten.

Onze grootste passie samen is reizen. We deden dit al voordat we onze ervaringen konden delen op Instagram en we onze tips moesten halen uit de reisbijbel de Lonely Planet. Helemaal volgeschreven en vol met post-it’s gingen we op reis. Tegenwoordig halen we onze tips gewoon van internet en deel ik mijn mooiste foto’s op Instagram.

Nieuwsgierig? Je kunt mij volgen op het volgende account:

@mrlangeveldphoto

Maar wat doen we nog meer?

10 jaar geleden gingen we voor het eerst naar Bali en bezochten we het kindertehuis Garuda House. Helemaal enthousiast leerden we de meisjes van het Garuda House kennen en wisten we dat we dit huis nooit meer zouden loslaten.

Alles wat we nu doen, doen we voor het Garuda House.

In 2013 hebben we Stichting Garuda House Bali opgezet en zorgen we er jaarlijks voor dat 15 meisjes naar goede middelbare scholen kunnen gaan en kunnen werken aan een mooie en goede toekomst.

In 2018 hebben we het universiteitsprogramma opgezet, zodat deze meisjes in voltijd kunnen studeren en nog meer en betere kansen hebben op de arbeidsmarkt.

En dit jaar willen we het project nog meer gaan uitbreiden.

Nieuwsgierig naar de meisjes van het Garuda House?

Lees hier meer: www.garudahouse.org

Zoals je kunt begrijpen gaan onze reizen nu elk jaar naar Bali en dat is helemaal geen straf. We vertellen je graag over onze trips naar Bali en alle andere tropische plekken die we gezien hebben. Dit alles kan je lezen op de blog About Iluh: www.aboutiluh.com

En denk je, hey maar dat leuke leven. Ik ben daar wel nieuwsgierig naar. Snappen we natuurlijk. Dan hebben we je nog iets heel leuks te bieden.

Tijd, gezondheid en geluk zijn niet te koop… Maar je kunt er wel aan werken! Dat willen wij je graag laten zien met ons businessmodel: een succesvol concept om te werken aan een gezonde leefstijl én financiële vrijheid.

Lees meer op onze website www.jeroenenivette.nl

Open chat
Powered by